Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Thaise mosselen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Thaise mosselen

ingrediënten:
2 kilo schoongemaakte mosselen
3 teentjes knoflook, gesneden
1 lombok, gesneden
3 lente-uitjes, gesneden
500 ml kokoksmelk
vissaus naar smaak (nam pla)
een scheute rijstwijn
currypasta naar smaak

bereiding:
Doe de mossels in de pan en voeg daaraan toe, de lenteuitjes, de knoflook, de gember en de lombok. Meng als goed door elkaar. Voeg dan de kokoksmelk en de rijstwijn toe en roer alles nog eens. Voeg dan de currypasta en en de vissaus toe. Laat het geheel zachtjes stoven totdat de mossels gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41069046