Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Thaise mosselen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Thaise mosselen

ingrediënten:
2 kilo schoongemaakte mosselen
3 teentjes knoflook, gesneden
1 lombok, gesneden
3 lente-uitjes, gesneden
500 ml kokoksmelk
vissaus naar smaak (nam pla)
een scheute rijstwijn
currypasta naar smaak

bereiding:
Doe de mossels in de pan en voeg daaraan toe, de lenteuitjes, de knoflook, de gember en de lombok. Meng als goed door elkaar. Voeg dan de kokoksmelk en de rijstwijn toe en roer alles nog eens. Voeg dan de currypasta en en de vissaus toe. Laat het geheel zachtjes stoven totdat de mossels gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261887