Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Squid Pad Ki Mao - pittige inktvis ringetjes

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Squid Pad Ki Mao
pittige inktvis ringetjes

Ingrediënten:
500 gr inktvis
11 rawits
1 bol knoflook
4 eetl vissaus (nam pla)
3 theel palmsuiker
9 jeruk purut blaadjes
2 takjes basilicum

Bereiding:
Snijd de tentakels van inktvis in ringen. Pluk de blaadjes van de takjes. Wrijf of maal de rawits en de knoflook grof. Verhit in een wok de olie en fruit de rawits en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de inktvis toe en bak dit niet de gaar. Dan de palmsuiker en de vissaus toevoegen gevolgd door de jeruk purut en de basilicum. Bak dit nog voor 3 minuten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068998