Squid Pad Ki Mao
pittige inktvis ringetjes
Ingrediënten:
500 gr inktvis
11 rawits
1 bol knoflook
4 eetl vissaus (nam pla)
3 theel palmsuiker
9 jeruk purut blaadjes
2 takjes basilicum
Bereiding:
Snijd de tentakels van inktvis in ringen. Pluk de blaadjes van de takjes. Wrijf of maal de rawits en de knoflook grof. Verhit in een wok de olie en fruit de rawits en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de inktvis toe en bak dit niet de gaar. Dan de palmsuiker en de vissaus toevoegen gevolgd door de jeruk purut en de basilicum. Bak dit nog voor 3 minuten en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Acar Kemiri - atjar van kemiri en komkommer
- Daging Belacang - Gekruid gerookt rundvlees
- Brengkessan Bumbu Rujak - gestoomde makreel
- Ayam Goreng Kuning - geel gebakken kip
- Sambal Goreng Ati - gebakken kippenlevertjes
- Pepes ikan peda dan tahu - Gezouten vis met tahu
- Mu Grob Pad Fuk Tong - gebakken varkensvlees met pompoen
- Khao Neeo Dahm Polamai - Kleefrijst met fruit
- Koa Neiw Ping Choup Kai - kleefrijst koekjes
- Tempe Bumbu Merah - pittig gebakken tempe
Recente Reacties
Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa en nee Ons recept is een oud en authentiek recept, maar er zijn modernere versies te vindenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoHeerlijk gerecht, maar dit recept is incompleet. Essentiële ingredienten die ontbreken 20 g koriander ...Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa, maar dat is het Kai gewordenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoKan het ook met kippen blokjesBalado Telur Cabai Hijau - eieren in groene peper saus
1 month agowerkelijk erg lekker, ga ik vaker maken, heerlijk!!!