banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Rad Na Gung Tawn - garnalen met groenten in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rad Na Gung Tawn
garnalen met groenten in saus

Ingrediënten:
6 tijgergarnalen
25 gr champignons
25 gr erwten
30 gr Chinese kool
1 eetl maizena + 40 ml water
350 ml kippenbouillon
2 eetl lichte soja saus
1/2 theel palmsuiker
4 teentjes knoflook
1/2 theel zwarte peper
2 eetl olie

Bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de champignons in plakjes en de kool in reepjes. Snijd de knoflook grof.
Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 1 minuut en zet apart.
Verhit in een pan de bouillon samen met de palmsuiker en de soja saus en breng het al roerend aan de kook. Kook dan verder op laag vuur.
Voeg de de champignons, de kool en de erwten toe aan de bouillon. Dan het maizena mengsel toevoegen en roer totdat de bouillon indikt.
Schep dan de saus over de garnalen en strooi de peper erover en serveer. Naar smaak kan er chilevlokken toegevoegd worden.

recept is voor 2 personen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558036