Recente reacties

Ron 9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Rad Na Gung Tawn - garnalen met groenten in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rad Na Gung Tawn
garnalen met groenten in saus

Ingrediënten:
6 tijgergarnalen
25 gr champignons
25 gr erwten
30 gr Chinese kool
1 eetl maizena + 40 ml water
350 ml kippenbouillon
2 eetl lichte soja saus
1/2 theel palmsuiker
4 teentjes knoflook
1/2 theel zwarte peper
2 eetl olie

Bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de champignons in plakjes en de kool in reepjes. Snijd de knoflook grof.
Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 1 minuut en zet apart.
Verhit in een pan de bouillon samen met de palmsuiker en de soja saus en breng het al roerend aan de kook. Kook dan verder op laag vuur.
Voeg de de champignons, de kool en de erwten toe aan de bouillon. Dan het maizena mengsel toevoegen en roer totdat de bouillon indikt.
Schep dan de saus over de garnalen en strooi de peper erover en serveer. Naar smaak kan er chilevlokken toegevoegd worden.

recept is voor 2 personen
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110653