banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 3 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Rad Na Gung Tawn - garnalen met groenten in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rad Na Gung Tawn
garnalen met groenten in saus

Ingrediënten:
6 tijgergarnalen
25 gr champignons
25 gr erwten
30 gr Chinese kool
1 eetl maizena + 40 ml water
350 ml kippenbouillon
2 eetl lichte soja saus
1/2 theel palmsuiker
4 teentjes knoflook
1/2 theel zwarte peper
2 eetl olie

Bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de champignons in plakjes en de kool in reepjes. Snijd de knoflook grof.
Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 1 minuut en zet apart.
Verhit in een pan de bouillon samen met de palmsuiker en de soja saus en breng het al roerend aan de kook. Kook dan verder op laag vuur.
Voeg de de champignons, de kool en de erwten toe aan de bouillon. Dan het maizena mengsel toevoegen en roer totdat de bouillon indikt.
Schep dan de saus over de garnalen en strooi de peper erover en serveer. Naar smaak kan er chilevlokken toegevoegd worden.

recept is voor 2 personen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38747197