zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Rendang Bakso Sapi - gehaktballetjes rendang
- Daging Rujak
- Rempeyek ikan teri - viskoekjes
- Sayur Tumis Keriting
- Ayam Santan - Kip met kokos
- Golie Kodja - gebakken gekruid rundvlees in kokosmelk
- Neua Pad Kimao - geflambeerde dunne reepjes rundvlees
- Ayam Pinadar - gepeperde kip uit Noord-Sumatra
- Mangut ikan - vis in gele kokosmelksaus
- Frikadel Jagung - maiskoekjes
Pud Ped Sataw - Garnalen met peteh bonen


Pud Ped Sataw
Garnalen met peteh bonen
Ingrediënten:
125 gr tijger garnalen
125 gr peteh bonen
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
1 eetl vissaus
2 theel palmsuiker
1 eetl olie
Bereiding:
Verhit in een wok de olie en bak de curry pasta voor 2 minuten. Voeg dan de peteh bonen toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de garnalen toevoegen en bak deze vrijwel gaar. Vervolgens de palmsuiker en de vissaus toevoegen en bak de garnalen ver gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.