Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pud Ped Sataw - Garnalen met peteh bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pud Ped Sataw
Garnalen met peteh bonen


Ingrediënten:
125 gr tijger garnalen
125 gr peteh bonen
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
1 eetl vissaus
2 theel palmsuiker
1 eetl olie

Bereiding:
Verhit in een wok de olie en bak de curry pasta voor 2 minuten. Voeg dan de peteh bonen toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de garnalen toevoegen en bak deze vrijwel gaar. Vervolgens de palmsuiker en de vissaus toevoegen en bak de garnalen ver gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025333