Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Pud Ped Sataw - Garnalen met peteh bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pud Ped Sataw
Garnalen met peteh bonen


Ingrediënten:
125 gr tijger garnalen
125 gr peteh bonen
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
1 eetl vissaus
2 theel palmsuiker
1 eetl olie

Bereiding:
Verhit in een wok de olie en bak de curry pasta voor 2 minuten. Voeg dan de peteh bonen toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de garnalen toevoegen en bak deze vrijwel gaar. Vervolgens de palmsuiker en de vissaus toevoegen en bak de garnalen ver gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906569