Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kai Yang - geroosterde knoflook kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kai Yang
knoflook kip

Ingrediënten:
1 zware kip (1500 gr)
7 teentjes knoflook
2 theel zout
2 eetl zwarte peperkorrels
2 eetl limoensap
5 takjes koriander (inclusief wortel)

Garnering:
1 tomaat, plakjes
1 rode lombok, gehakt

Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, het zout en de peper fijn tot een grove pasta. Hak de koriander fijn en meng dit met de pasta. Meng dan het limoensap erdoor. Wrijf de kip in met de pasta en laat het tenminste 1 uur intrekken.
Rooster daarna de de kip boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Serveer de kip met rijst en plakjes tomaat en strooi de gehakte lombok erover.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252806