Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kai Tom Kha - kip in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kai Tom Kha
kip in kokosmelk
Ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
400 ml dunne kokosmelk (santen cair)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
6 cm laos
4 theel gehakte citroenbasilicum
1 serehstengel
1 groene spaanse peper
2 eetl rijstwijn (anders sherry)
100 ml visbouillon
1 eetl vissaus (Nam pla)
1 limoen (sap)
100 gr fijngesneden Chinese kool

Garnering:
1 1/2 eetl fijngehakte peterselie
korianderblaadjes
2 tomaten

Bereiding:
Wrijf of maal de laos, de lombok en de sereh fijn tot een pasta. snijd de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk met de rijstwijn en voeg dan de kip toe, gevolgd door de laos, de sereh, de lombok, de citroenbasilicum en de kool en laat dit zachtjes 30 minuten afgesloten stoven en vervolgens nog 20 minuten stoven. voeg dan de dikke kokosmelk en de bouillon toe en laat dit alles 5 minuten stoven. Dan het limoensap en de vissaus toevoegen en erdoorheen mengen. Gerneer het met de koriander, de peterselie en partje tomaat.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230977