logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Telur Rawis Bumbu Rebon
gekruide omelet met rebon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
25 gr rebon, geweekt
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 salam blad
1 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuikr
1 lenbte-ui
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes fijn en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd de lente-ui fijn.
Klop de eieren op en bak deze in een dunne omelet. Rol het daarna op en snijd het in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de omelet, de rebon, het zout, de peper en e palmsuiker toe en meng goed.
Dan de lente=ui toevoegen en bak het verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 80 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180425