Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Telur Rempah - gekruide eieren in pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telur Rempah
gekruide eieren in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 eieren, hardgekookt
1/8 theel jinten
1/8 theel anijs
1/2 theel nootmuskaat
1 salam blad
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 cm kaneel
300 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 rode lomboks
1 cm kunyit
1 cm jahe
2 cm laos
3 kemiri noten
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jinten, anijs, de nootmuskaat, de kaneel en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de eieren toe en meng goed. Giet langzaam de kokosmelk erbij en breng aan de kook. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en laat het geheel zachtjes koken totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251644