banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Phat Phet Tua Fak Jao - rundvlees met kouseband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Phat Phet Tua Fak Jao
rundvlees met kouseband
Ingrediënten:
450 gr rundvlees
2 eetl sojasaus (of ketjap manis)
1/2 theel zwarte peper
300 gr kouseband of sperziebonen
5 jerut purutblaadjes of kaffir limoen
3 eetl olie
2 eetl rode currypasta (zie recept)
2 eetl vissaus (nam pla)
3 eetl rietsuiker
water

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de kouseband in kleine stukjes en de jerut purutblaadjes in dunne reepjes. Verhit in een pan het water en blancheer hierin de kouseband voor 5 minuten en giet het daarna af. Meng de sojasaus met de peper en marineer hiermee het vlees voor tenminste 25 minuten.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees voor 3 minuten. Voeg dan de pasta, de kouseband, de suiker en de vissaus toe en bak dit nog 5 minuten. Garneer het daarna met de reepjes jerut purutblad.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 295 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40691078