Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Phat Phet Tua Fak Jao - rundvlees met kouseband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Phat Phet Tua Fak Jao
rundvlees met kouseband
Ingrediënten:
450 gr rundvlees
2 eetl sojasaus (of ketjap manis)
1/2 theel zwarte peper
300 gr kouseband of sperziebonen
5 jerut purutblaadjes of kaffir limoen
3 eetl olie
2 eetl rode currypasta (zie recept)
2 eetl vissaus (nam pla)
3 eetl rietsuiker
water

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de kouseband in kleine stukjes en de jerut purutblaadjes in dunne reepjes. Verhit in een pan het water en blancheer hierin de kouseband voor 5 minuten en giet het daarna af. Meng de sojasaus met de peper en marineer hiermee het vlees voor tenminste 25 minuten.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees voor 3 minuten. Voeg dan de pasta, de kouseband, de suiker en de vissaus toe en bak dit nog 5 minuten. Garneer het daarna met de reepjes jerut purutblad.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 276 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030578