Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Lelawar Ayam - kip met kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lelawar Ayam
kip met kool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
1/2 spitskool
1 serehstengel, gekneusd
1 grote ui
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
olie

Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
1 eetl ketumbar
3/4 eetl jinten
1 cm kencur
zout naar smaak
peper naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui fijn en het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kool in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh en de ui voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit romndom bruin. Dan de kokosmelk toevoegen en dit alles nog 15 minuten laten sudderen. Vervolgens de kool toevoegen en het geheel nog 3 minuten verder sudderen. De kool moet knapperig blijven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186083