Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Lelawar Ayam - kip met kool
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Lelawar Ayam
kip met kool
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
1/2 spitskool
1 serehstengel, gekneusd
1 grote ui
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
olie

Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
1 eetl ketumbar
3/4 eetl jinten
1 cm kencur
zout naar smaak
peper naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui fijn en het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kool in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh en de ui voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit romndom bruin. Dan de kokosmelk toevoegen en dit alles nog 15 minuten laten sudderen. Vervolgens de kool toevoegen en het geheel nog 3 minuten verder sudderen. De kool moet knapperig blijven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 411 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924538