logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kangkung Tumis Sambal Petai
pittige roerbak van kangkung met peteh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kangkung
20 gr cumi asin (gezouten inktvis)
24 peteh bonen
1 theel zout
1 theel palmsuiker
250 ml water
2 theel asamwater
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
10 rode lomboks
3 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de cumi asin in warm water en snijd het daarna in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de cumi en de peteh toe en bak voor 2 minuten. Dan de kangkung toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het geheel gaar. Meng dan het asamwater erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 73 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176094