logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tempe Gembus Masak Leunca
gebakken tempe en leunca

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe gembus
100 gr leunca
1 salam blad
3 eetl tauco
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode rawits
1/2 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokken. Snijd de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de tomaat in dunne plakjes/
Verhit in een pan de olie en de fruit de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de tomaat voor 3 minuten. Voeg dan de tempe en de leunca toe en meng goed.
Voeg dan de tauco, het zout, de palmsuiker en het water toe en kook/bak totdat de tempe gaar is geworden. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 34 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160746