Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tempe Gembus Masak Leunca - gebakken tempe en leunca

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tempe Gembus Masak Leunca
gebakken tempe en leunca

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempe gembus
100 gr leunca
1 salam blad
3 eetl tauco
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode rawits
1/2 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokken. Snijd de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de tomaat in dunne plakjes/
Verhit in een pan de olie en de fruit de sjalotjes, de knoflook, de rawits en de tomaat voor 3 minuten. Voeg dan de tempe en de leunca toe en meng goed.
Voeg dan de tauco, het zout, de palmsuiker en het water toe en kook/bak totdat de tempe gaar is geworden. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812303