banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tempe Dan Tahu Bacem - gekruide en gebakken tempe en tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tempe Dan Tahu Bacem
gekruide en gebakken tempe en tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempe
1 blok tahu/tofu
2 theel. asem
150 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
250 ml water
5 salam blad
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
1 eetl. ketumbar
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de asem en de suiker met het water. Snijd de tahu en tempe in dikke plakken. Rooster de ketumbar eerst voor 2 minuten in een droge koekenpan en wrijf of maal daarna de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het water.
Verhit het water en voeg het zout, de salam, de tempe en de tahu toe en kook dit zachtjes totdat het vocht is verdampt. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tempe en de tahu voor 5 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565987