1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mendoan Tempeh
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 blok tempé
2,5 cm kencur
3 lente-suitjes
250 gr. bloem
6 teentjes knoflook
200 ml. water
2 theel ketumbar
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempé in 1 cm dikke plakjes. Wrijf of maal de ketumbar, de knoflook en de kencur fijn tot een boemboe. Meng de boemboe met de bloem, de fijngesneden bosuitjes, zout naar smaak en het water tot een glad beslag. Wentel de plakjes tempé door het beslag. Verhit in een wok/wadjan olie en frituur de plakjes tempé

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645