banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Buhun injn - zwarte rijst pudding

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Buhun injn
zwarte rijst pudding
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr zwarte kleefrijst
180 gr witte kleefrijst
2 pandanblaadjes
1000 ml water
125 ml palmsuikerstroop
snufje zout
375 ml dikke kokoksmelk (santen asli)

Cara membuat:
bereiding:
Spoel de beide rijstsoorten twee minuten goed onder stromend water af. Doe vervolgens het water, de beide rijstsoorten en het pandanblad in een pan. Laat dit dan ongeveer 40 minuten sudderen.
Voeg dan de palmsuiker toe en laat het geheel koken totdat het merendeel van het vocht is verdampt. Breng eventueel op smaak met zout. Haal het vervolgens van het vuur en laat de rijst afkoelen. Serveer op kamertemperatuur, overgoten met de kokosmelk.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689796