Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Buhun injn - zwarte rijst pudding

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Buhun injn
zwarte rijst pudding
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr zwarte kleefrijst
180 gr witte kleefrijst
2 pandanblaadjes
1000 ml water
125 ml palmsuikerstroop
snufje zout
375 ml dikke kokoksmelk (santen asli)

Cara membuat:
bereiding:
Spoel de beide rijstsoorten twee minuten goed onder stromend water af. Doe vervolgens het water, de beide rijstsoorten en het pandanblad in een pan. Laat dit dan ongeveer 40 minuten sudderen.
Voeg dan de palmsuiker toe en laat het geheel koken totdat het merendeel van het vocht is verdampt. Breng eventueel op smaak met zout. Haal het vervolgens van het vuur en laat de rijst afkoelen. Serveer op kamertemperatuur, overgoten met de kokosmelk.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233673