Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bingka Telur - eier cake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bingka Telur
eier cake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 eendeneieren
250 gr suiker
1/4 theel vanille
1/4 theel zout
300 ml santen cair (dunne kokosmelk)
100 gr bloem
1 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren, de suiker, de vanille en het zout op totdat het schuimt. Meng vervolgens de bloem en de santen erdoor totdat er een egale massa is. Vet met de boter een bakplaat in en giet de massa op de bakplaat. Bak het vervolgens in een oven op 180 gr voor 1 uur totdat het goudbruin en gaar is geworden. Laten afkoelen voor serveren
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024413