logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kentang goreng tolol
gebakken vlees aardappelen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gekookte aardappelen
2 uien
2 teentjes knoflook
1 theel trassi
100 gr rundergehakt
2 rode lomboks
zout en peper naar smaak
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappelen in plakjes, de uien en de knoflook fijn en de lomboks in dunne ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de uien, de knofloof, de trassi en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt en de aardappelen bij en bak het geheel goed door.

Add comment

Submit

who is online

We have 57 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160484