Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Kepiting Daging - geroosterde runderribbetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kepiting Daging
geroosterde runderribbetjes
Bahan-bahan;
Ingrediënten;
1000 gr runderribbetjes
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)
3 rode lomboks
3 eetl ketjap manis
150 gr taugé
zout en peper naar smaak
nootmuskaat naar smaak
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de krabbetjes in stukken. Wrijf of maal de knoflook, de gember, de lomboks en 3 sjalotten fijn tot een pasta. Meng dit met de ketjap, de peper en het zout. Marineer hiermee de krabbetjes voor tenminste 60 minuten. Bak of rooster vervolgens de krabbetjes gaar en bruin.
Snijd de overige 2 sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit hierin de sjalotten voor 3 minuten en voeg dan de taugé toe en bak dit 3 minuten mee. Breng de taugé op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Schep de taugé op een schaal en leg daar de krabbetjes op en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411131