banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Be Siap Base Kalas 2 - balinese gekruide kip

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Be Siap Base Kalas 2
balinese gekruide kip

Bahan-bahan:

ingrediënten:
600 gr kipfilet
225 gr base kalas (zie recept)
1 sereh stengel, gekneusd
300 ml kippenbouillon (zie recept)
300 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 salam blad
1 theel zout
1 theel peperkorrels, gekneusd
2 eetl oilie

Taburan:

garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de base zachtjes voor 3 minuten. Voeg dan de sereh, de salam en de kip toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan het zout en de pepper toe gevold door de bouillon. Kook dit zachjes voor 1 minuut en voeg dan de santen toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 273 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565447