banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 23 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Be Siap Base Kalas 2
balinese gekruide kip

Bahan-bahan:

ingrediënten:
600 gr kipfilet
225 gr base kalas (zie recept)
1 sereh stengel, gekneusd
300 ml kippenbouillon (zie recept)
300 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 salam blad
1 theel zout
1 theel peperkorrels, gekneusd
2 eetl oilie

Taburan:

garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de base zachtjes voor 3 minuten. Voeg dan de sereh, de salam en de kip toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan het zout en de pepper toe gevold door de bouillon. Kook dit zachjes voor 1 minuut en voeg dan de santen toe en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36335580