banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Be Siap Gerangasem Base Bali - Gekookte gemarineerde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Be Siap Gerangasem Base Bali
Gekookte gemarineerde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1500 gr)
olie
1 serehstengel, gekneusd
1 theel trasi bakar
3 salam blad
4 jeruk purutblad
1000 ml water

Bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
8 kemirinoten
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
7 rawits
5 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
1 eetlepel base wangenan (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze n met wat olie. Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een pasta en wrijf hiermee de kip in en laat deze tenminste 2 uur marineren.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de trassi, de jerut purut en de salam voor 1 minuut. Voeg dan de kip en het water toe en laat dit 15 minuten koken en vervolgens 60 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570266