1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Be Siap Gerangasem Base Bali
Gekookte gemarineerde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1500 gr)
olie
1 serehstengel, gekneusd
1 theel trasi bakar
3 salam blad
4 jeruk purutblad
1000 ml water

Bahan-bahan marinade:
ingrediënten:
8 kemirinoten
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
7 rawits
5 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
1 eetlepel base wangenan (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze n met wat olie. Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een pasta en wrijf hiermee de kip in en laat deze tenminste 2 uur marineren.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de trassi, de jerut purut en de salam voor 1 minuut. Voeg dan de kip en het water toe en laat dit 15 minuten koken en vervolgens 60 minuten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971596