1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Be Siap Guling
geroosterde gele kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
olie
3 cm kunyit (kurkuma)
3 salam blad

Haluskan:
boemboe:
4 cm gember (djahe/jahe)
2 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 theel. trasi bakar
5 kruidnagels
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode rawits
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de pasta met de salam en vul de kip hiermee. Maak de kip dicht met keukengaren of houten prikkers.
Wrijf of maal de kunyit fijn tot een pasta en meng dit met de olie. Bestrijk de kip met dit mengsel en rooster de kip vervolgens boven een houtkoolvuurtje en aan het spit in 75 minuten gaar en bruin. De kip wel regelmatig bestrijken met het oliemengsel. Hierdoor krijgt de kip een mooie kleur.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35387796