1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 2 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Be Siap Guling
geroosterde gele kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
olie
3 cm kunyit (kurkuma)
3 salam blad

Haluskan:
boemboe:
4 cm gember (djahe/jahe)
2 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 theel. trasi bakar
5 kruidnagels
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode rawits
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de pasta met de salam en vul de kip hiermee. Maak de kip dicht met keukengaren of houten prikkers.
Wrijf of maal de kunyit fijn tot een pasta en meng dit met de olie. Bestrijk de kip met dit mengsel en rooster de kip vervolgens boven een houtkoolvuurtje en aan het spit in 75 minuten gaar en bruin. De kip wel regelmatig bestrijken met het oliemengsel. Hierdoor krijgt de kip een mooie kleur.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35870176