banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Be Siap Guling
geroosterde gele kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1200 gr)
olie
3 cm kunyit (kurkuma)
3 salam blad

Haluskan:
boemboe:
4 cm gember (djahe/jahe)
2 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 theel. trasi bakar
5 kruidnagels
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode rawits
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de pasta met de salam en vul de kip hiermee. Maak de kip dicht met keukengaren of houten prikkers.
Wrijf of maal de kunyit fijn tot een pasta en meng dit met de olie. Bestrijk de kip met dit mengsel en rooster de kip vervolgens boven een houtkoolvuurtje en aan het spit in 75 minuten gaar en bruin. De kip wel regelmatig bestrijken met het oliemengsel. Hierdoor krijgt de kip een mooie kleur.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252253