Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Be Siap Base Kalas - Kip in gekruide kokosmelk
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Be Siap Base Kalas
Kip in gekruide kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1250 gr)
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
4 salam blad
400 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 1/5 eetl. gerapste gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1x recept base kalas

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Snijd de kip in stukken en voeg deze met de sereh en de salam bij de boemboe en bak dit 3 minuten mee. Dan de suiker, het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 45 minuten laten sudderen/stoven totdat de kip gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914138