Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Be Siap Base Kalas - Kip in gekruide kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be Siap Base Kalas
Kip in gekruide kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1250 gr)
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
4 salam blad
400 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 1/5 eetl. gerapste gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1x recept base kalas

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Snijd de kip in stukken en voeg deze met de sereh en de salam bij de boemboe en bak dit 3 minuten mee. Dan de suiker, het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 45 minuten laten sudderen/stoven totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932458