Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Otak-Otak Sotong - gekruid gekookte inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Otak-Otak Sotong
gekruid gekookte inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr inktvis
3 teentjes knoflook
1 theel kerrie
1 ei
100 ml kokosmelk
25 gr sago bloem
1/2 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 lente-ui
bananenblad
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Hak de inktvis en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn. Meng de inktvis, de knoflook, de kerrie, het ei, het zout, de peper, de palmsuiker en de kokosmelk tot een glad mengsel. Meng dan de sago en de lente-ui er goed door.
Bestrijk de bananenbladeren met wat olie en schep het mengsel op het bananenblad en rol op. Zet het vast met biteng.
Verhit in een pan water en kook het pakketjes daarin gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029789