logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Otak-Otak Sotong
gekruid gekookte inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr inktvis
3 teentjes knoflook
1 theel kerrie
1 ei
100 ml kokosmelk
25 gr sago bloem
1/2 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 lente-ui
bananenblad
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Hak de inktvis en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn. Meng de inktvis, de knoflook, de kerrie, het ei, het zout, de peper, de palmsuiker en de kokosmelk tot een glad mengsel. Meng dan de sago en de lente-ui er goed door.
Bestrijk de bananenbladeren met wat olie en schep het mengsel op het bananenblad en rol op. Zet het vast met biteng.
Verhit in een pan water en kook het pakketjes daarin gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 69 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175998