banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Otak-Otak Sotong - gekruid gekookte inktvis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Otak-Otak Sotong
gekruid gekookte inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr inktvis
3 teentjes knoflook
1 theel kerrie
1 ei
100 ml kokosmelk
25 gr sago bloem
1/2 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 lente-ui
bananenblad
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Hak de inktvis en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn. Meng de inktvis, de knoflook, de kerrie, het ei, het zout, de peper, de palmsuiker en de kokosmelk tot een glad mengsel. Meng dan de sago en de lente-ui er goed door.
Bestrijk de bananenbladeren met wat olie en schep het mengsel op het bananenblad en rol op. Zet het vast met biteng.
Verhit in een pan water en kook het pakketjes daarin gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570073