1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Otak-Otak Sotong
gekruid gekookte inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr inktvis
3 teentjes knoflook
1 theel kerrie
1 ei
100 ml kokosmelk
25 gr sago bloem
1/2 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 lente-ui
bananenblad
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Hak de inktvis en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui fijn. Meng de inktvis, de knoflook, de kerrie, het ei, het zout, de peper, de palmsuiker en de kokosmelk tot een glad mengsel. Meng dan de sago en de lente-ui er goed door.
Bestrijk de bananenbladeren met wat olie en schep het mengsel op het bananenblad en rol op. Zet het vast met biteng.
Verhit in een pan water en kook het pakketjes daarin gaar.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35764404