groenten en fruit in zoete kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 cassave
1 zoete aardappel
5 banenen
10 cm suikerriet
1000 ml dunne kokosmelk
3 pandan blad
zout naar smaak
250 ml dikke kokosmelk
100 gr durian
225 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappel en de cassave in blokjes. Schil de suikerriet en snijd deze in 10 stukjes. Snijd de bananen in stukjes evenas de durian. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosme;k met het zout en het pandan blad. Voeg dan de cassave toe en laat deze 15-20 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en dit alles nog 10 minuten zachtjes laten stoven.
ingrediënten:
1 cassave
1 zoete aardappel
5 banenen
10 cm suikerriet
1000 ml dunne kokosmelk
3 pandan blad
zout naar smaak
250 ml dikke kokosmelk
100 gr durian
225 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappel en de cassave in blokjes. Schil de suikerriet en snijd deze in 10 stukjes. Snijd de bananen in stukjes evenas de durian. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosme;k met het zout en het pandan blad. Voeg dan de cassave toe en laat deze 15-20 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en dit alles nog 10 minuten zachtjes laten stoven.