logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sanok
groenten en fruit in zoete kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 cassave
1 zoete aardappel
5 banenen
10 cm suikerriet
1000 ml dunne kokosmelk
3 pandan blad
zout naar smaak
250 ml dikke kokosmelk
100 gr durian
225 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappel en de cassave in blokjes. Schil de suikerriet en snijd deze in 10 stukjes. Snijd de bananen in stukjes evenas de durian. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosme;k met het zout en het pandan blad. Voeg dan de cassave toe en laat deze 15-20 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en dit alles nog 10 minuten zachtjes laten stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 83 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176658