Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sanok - groenten en fruit in zoete kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sanok
groenten en fruit in zoete kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 cassave
1 zoete aardappel
5 banenen
10 cm suikerriet
1000 ml dunne kokosmelk
3 pandan blad
zout naar smaak
250 ml dikke kokosmelk
100 gr durian
225 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappel en de cassave in blokjes. Schil de suikerriet en snijd deze in 10 stukjes. Snijd de bananen in stukjes evenas de durian. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosme;k met het zout en het pandan blad. Voeg dan de cassave toe en laat deze 15-20 minuten zachtjes stoven. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en dit alles nog 10 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925744