Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Frikadel Goreng- gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Frikadel Goreng
gehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kg. rundergehakt
4 eieren
7 gekookte aardappelen
3 sjalotten
3 rawits
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
selderie
nootmuskaat
peper
zout
olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de rawits en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit de sjalotten, de rawits en de knfolook goudbruin en laat het afkoelen. Prak de aardappelen fijn en meng dit met alle ingrediënten goed door elkaar. Vorm van het mengsel wat platgedrukte balletjes van en bak deze in de wok/wadjan gaar en bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906490