Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Frikadel Goreng- gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Frikadel Goreng
gehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kg. rundergehakt
4 eieren
7 gekookte aardappelen
3 sjalotten
3 rawits
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
selderie
nootmuskaat
peper
zout
olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de rawits en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit de sjalotten, de rawits en de knfolook goudbruin en laat het afkoelen. Prak de aardappelen fijn en meng dit met alle ingrediënten goed door elkaar. Vorm van het mengsel wat platgedrukte balletjes van en bak deze in de wok/wadjan gaar en bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029967