1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Frikadel Atjeh
balletjes met saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gehakt
250 gr gerapste kokos
1 limoen (sap)
1 ei
water

Haluskan:

boemboe:
1 theel ketumbar
zout naar smaak
3 cm kunyit (kurkuma)
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 theel jinten
 
Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
4 eetl water
7 eetl kecap manis
1/2 theel jinten
3 rode rawits
2 theel asem
1 theel ketumbar
5 teentjes knoflook

Cara membuat;

bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng hierdoor het gehakt, de kokos, het limoensap en het ei. Vorm van deze massa kleine balletjes. Verhit in een wok/wadjan het water en kook hierin de balletjes in 10 minuten gaar. Giet de saus over de balletjes.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Wrijf of maal de rawits, de jinten, de asem, de ketumbar en de knoflook fijn tot een pasta en meng hierdoor de kecap en het water. Verhit in een pan het mengsel en kook dit tot een saus.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894040