Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Empal Suwir - drooggebakken en uitgeplozen rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Empal Suwir
drooggebakken en uitgeplozen rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr daging lulur (rundvlees)
3 theel zout
3 theel peper
3 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 cm kunyit
2 eetl olie
water

Taburan:

garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Plet de knoflook en kneus de kunyit. Verhit in een pan het water en kook het vlees zachtjes met het zout, de peper, de ketumbar, de knoflook en de kunyit gaar. Pluk het vlees uit elkaar met een vork.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees droog en krokant. Besprenkel het met bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025307