Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Empal Suwir - drooggebakken en uitgeplozen rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Empal Suwir
drooggebakken en uitgeplozen rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr daging lulur (rundvlees)
3 theel zout
3 theel peper
3 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 cm kunyit
2 eetl olie
water

Taburan:

garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Plet de knoflook en kneus de kunyit. Verhit in een pan het water en kook het vlees zachtjes met het zout, de peper, de ketumbar, de knoflook en de kunyit gaar. Pluk het vlees uit elkaar met een vork.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees droog en krokant. Besprenkel het met bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854