banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Empal Sapi Klapper
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Empal Sapi Klapper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. mager rundvlees
500 ml. water
50 gr. droge kokos
500 ml. heet water
6 salamblaadjes
2 theel gula jawa
1,5 theelepel zout

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1 theel djinten
2 kemirienoten
1 theel asem
1 theel laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in reepjes en kook dit in het water. Week vervolgens de kokos in heet water, laat dit 15 minuten staan en knijp dan de kokosmelk los. Voeg het vlees, de boemboe, de asem, de salamblaadjes en het zout toe aan het kokos/kokosmelkmengsel en laat dit op laag vuur stoven totdat het vlees mals is geworden en het vocht is verdampt. Verhit in het wok/wadjan wat olie en bak daarin het vlees bruin en knapperig
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690774