Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Santan Pusuk Pisang - Bananenbloem met zoute vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Santan Pusuk Pisang
Bananenbloem met zoute vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr bananenbloem
125 gr ikan asin
1 serehstengel, gekneusd
1 pandan blad
3 preien
3 takjes citroenbasilicum
1 takje munt
1000 ml dunne kokosmelk (santen cair)
5 jeruk purut blad
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe;
6 sjalotten
13 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de bananenbloem zonder de buitenste bloemblaadjes in reepjes. Snijd de prei in dunne ringetjes. Snijd daarna de vis in stukjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een pan de dunne kokosmelk en meng hierdoor de boemboe samen met de jeruk purut, de sereh, de pandan en de vis. Vervolgens de bananenbloem toevoegen en het geheel 40 minuten zachtjes laten sudderen. Vervolgens de dikke kokosmelk toevoegen samen met de munt, de basilicum blaadjes en het zout en het geheel nog 15 minuten zachtjes verder laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233453