logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Sambal Goreng Santan Tahu
tahu gekookt in pittige kokosmelk saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 blokken tahu/tofu
2 eetl sambal ulek (zie recept)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
500 ml santen
500 ml runderbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de sambal toe en bak deze voor 1 minuut mee. Dan de tahu toevoegen en deze kort bakken/Vervolgens de santen en de bouillon toevoegen en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus gebonden is en de tahu gaar is. Meng het zout en de peper erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 53 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160445