banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sambal Goreng Santan Tahu - tahu gekookt in pittige kokosmelk saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Sambal Goreng Santan Tahu
tahu gekookt in pittige kokosmelk saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 blokken tahu/tofu
2 eetl sambal ulek (zie recept)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
500 ml santen
500 ml runderbouillon (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de sambal toe en bak deze voor 1 minuut mee. Dan de tahu toevoegen en deze kort bakken/Vervolgens de santen en de bouillon toevoegen en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus gebonden is en de tahu gaar is. Meng het zout en de peper erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985041