banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Goreng Kering Tempe - kruidig gebakken tempe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Kering Tempe
kruidig gebakken tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempe
4 teentjes knoflook
1 theel asem
100 gr palmsuiker (gula jawa)
8 rode lomboks
5 cm laos, gekneusd
3 slam blaadjes
zout naar smaak
100 ml water
100 gr bawang goreng (gebakken uitjes)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes, de knoflook fijn en de lomboks in schuine reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tempe goudbruin en laat deze uitlekken. Giet in een wok 3 eetl olie en bak de lomboks en de knoflook goudbruin. Voeg dan de asem, de salam, de palmsuiker, het zout en het water toe. Als de palmsuiker gesmolten is dan de tempe en de bawang goreng toevoegen en serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570138