Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr doperwtjes
200 gr garnalen
zout naar smaak
1 theel asem
2 eetl water
2 eetl olie
100 ml kokosmelk
Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
1 theel trassi
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
2 sjalotten
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de garnalen toe en bak dit nog 1 minuut door. Dan de erwten, het asemwater, het zout en de kokosmelk toevoegen en stoof dit nog 15 minuten.
ingrediënten:
400 gr doperwtjes
200 gr garnalen
zout naar smaak
1 theel asem
2 eetl water
2 eetl olie
100 ml kokosmelk
Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
1 theel trassi
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
2 sjalotten
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de garnalen toe en bak dit nog 1 minuut door. Dan de erwten, het asemwater, het zout en de kokosmelk toevoegen en stoof dit nog 15 minuten.