logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur tumis pollong
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr doperwtjes
200 gr garnalen
zout naar smaak
1 theel asem
2 eetl water
2 eetl olie
100 ml kokosmelk

Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
1 theel trassi
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
2 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de garnalen toe en bak dit nog 1 minuut door. Dan de erwten, het asemwater, het zout en de kokosmelk toevoegen en stoof dit nog 15 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 138 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176042