Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment

Sambal Jahe
gember sambal 


Bahan-bahan:
ingrediënten:
11 rode lomboks,
100 gr. gember (jahe/djahé)
12 sjalotten
1/4 theel. zout,
9 teentjes knoflook,
4 eetl. olie.

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten behalve de olie fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe zachtjes voor 5 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577476