banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pesmol Mujair - gebakken vis in kruidige romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pesmol Mujair
gebakken vis in kruidige romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr tilapia
1 theel zout
2 eetl limoensap
5 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
3 rode lomboks
10 rode rawits
300 ml kokosmelk (van 1.4 kokosnoot)
1 asam jawa
olie

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
3 cm kunyit
1 theel peper
2 cm lengkuas/laos
1 1/2 theel ketumbar
2 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten staan. Verhit in een pan de olie en bak de vis goudbruin en gaar en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in schuine ringen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut, de serai, de lomboks en de rawits voor 4 minuten. Voeg dan de kokosmelk en de asam jawa toe en breng aan de kook.
Dan de vis toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40091678