Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pa Chorn Sam Rort - Gebakken vis in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Chorn Sam Rort
Gebakken vis in een pittige saus

Ingrediënten
:
200 gr vis (kabeljouw e.d.)
5 rode lomboks
4 teentjes knoflook
2 eetl rijst azijn
2 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl palmsuiker
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
Olie

Bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in 3 cm brede plakken. Verhit in een wok voldoende olie en bak de vis bruin en krokant. Schep de vis uit de wok en laat deze uitlekken.
Wrijf of maal de knoflook en de lomboks fijn tot een grove pasta. Giet de olie uit de wok, maar laat 2 eetl achter. Fruit in de olie de knoflook en lomboks voor 1 minuut. Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de palmsuiker is opgelost. Giet de saus over de vis en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025422