zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sayur Lodeh 3 - eenvoudige Sajoer lodeh
- Laab Neua - pikante vlees salade
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Liang Ban Lu-Sun - Asperges uit Shandong
- Sambal goreng ayam kering - hete droge kip
- Sigeumchi namul - spinazie salade (banchan)
- Khrung Keng Phet Deng - Rode currypasta 2
- Lamsvlees met aubergines
- Gulai Lemak Telur Itik- stoofpotje van eendeneieren
- Khao Neeo Dahm Polamai - Kleefrijst met fruit
Pa Chorn Sam Rort - Gebakken vis in een pittige saus


Pa Chorn Sam Rort
Gebakken vis in een pittige saus
Ingrediënten:
200 gr vis (kabeljouw e.d.)
5 rode lomboks
4 teentjes knoflook
2 eetl rijst azijn
2 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl palmsuiker
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
Olie
Bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in 3 cm brede plakken. Verhit in een wok voldoende olie en bak de vis bruin en krokant. Schep de vis uit de wok en laat deze uitlekken.
Wrijf of maal de knoflook en de lomboks fijn tot een grove pasta. Giet de olie uit de wok, maar laat 2 eetl achter. Fruit in de olie de knoflook en lomboks voor 1 minuut. Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de palmsuiker is opgelost. Giet de saus over de vis en serveer.
Gebakken vis in een pittige saus
Ingrediënten:
200 gr vis (kabeljouw e.d.)
5 rode lomboks
4 teentjes knoflook
2 eetl rijst azijn
2 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl palmsuiker
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
Olie
Bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in 3 cm brede plakken. Verhit in een wok voldoende olie en bak de vis bruin en krokant. Schep de vis uit de wok en laat deze uitlekken.
Wrijf of maal de knoflook en de lomboks fijn tot een grove pasta. Giet de olie uit de wok, maar laat 2 eetl achter. Fruit in de olie de knoflook en lomboks voor 1 minuut. Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de palmsuiker is opgelost. Giet de saus over de vis en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.