Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pa Chorn Sam Rort - Gebakken vis in een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pa Chorn Sam Rort
Gebakken vis in een pittige saus

Ingrediënten
:
200 gr vis (kabeljouw e.d.)
5 rode lomboks
4 teentjes knoflook
2 eetl rijst azijn
2 eetl nam pla (vissaus)
2 eetl palmsuiker
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
Olie

Bereiding:
Maak de vis schoon en snijd deze in 3 cm brede plakken. Verhit in een wok voldoende olie en bak de vis bruin en krokant. Schep de vis uit de wok en laat deze uitlekken.
Wrijf of maal de knoflook en de lomboks fijn tot een grove pasta. Giet de olie uit de wok, maar laat 2 eetl achter. Fruit in de olie de knoflook en lomboks voor 1 minuut. Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de palmsuiker is opgelost. Giet de saus over de vis en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42265019