Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Pa Chorn Sam Rort - Gebakken vis met een pittige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pa Chorn Sam Rort
Gebakken vis met een pittige saus


Ingrediënten:
200 gr stevige vis
olie

ingrediënten saus:
5 rode lomboks
4 teentjes knoflook
2 eetl azijn
2 eetl vissaus
2 eetl palmsuiker
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
2 eetl olie

bereiding:
Snijd de vis in dikke plakken. Verhit in een wok de olie en bak de vis goudbruin en knapperig. Schep uit de wok en laat het uitlekken op keukenpapier. Leg de vis schuin gestapeld op een schaal en giet de saus er over en serveer.

Bereiding saus:
Wrijf de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het zachtjes koken totdat de palmsuiker is opgelost.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085779