Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Bebek bacem - gebakken eend met een kruidige zoete saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bebek bacem
gebakken eend met een kruidige zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
1500 ml kokoswater
2 salamblaadjes
2 theel zout
1 eetl asemwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm laos
1 theel ketumbar
6 eetl palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Knip de eend in vier stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de eend in met de bumbu en het zout. Verhit in een pan het kokoswater en voeg de eend, de bumbu, de salam en het zout toe en kook de eend gaar. Voeg het asemwater toe en kook nog 1 minuut. Schep de eend uit de pan. Verhit in een pan de olie en bak de eend goudbruin. Serveer met de saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930609