banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bebek bacem - gebakken eend met een kruidige zoete saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bebek bacem
gebakken eend met een kruidige zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
1500 ml kokoswater
2 salamblaadjes
2 theel zout
1 eetl asemwater
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 cm laos
1 theel ketumbar
6 eetl palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Knip de eend in vier stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf de eend in met de bumbu en het zout. Verhit in een pan het kokoswater en voeg de eend, de bumbu, de salam en het zout toe en kook de eend gaar. Voeg het asemwater toe en kook nog 1 minuut. Schep de eend uit de pan. Verhit in een pan de olie en bak de eend goudbruin. Serveer met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669126