Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
1 Comment
Ossenhaas in ketjap-oestersaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Ossenhaas in ketjap-oestersaus
Ingrediënten:
300 gr ossenhaas

Ingrediënten marinade:
1 eet dunne zoete ketjap
2 eet olie
1/2 theel Chinese 5-kruidenpoeder
3 cm gember

Ingrediënten saus:
1 theel suiker
4 eetlepels dunne zoete ketjap
2 eetl oestersaus
limoenschil
1 rode rawit
1 lente-uitje
1 cm gember, gekneusd

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Rasp voor de marinade de gember. Meng de ingrediënten voor de marinade en wrijf hiermee het vlees in. Laat dit 20 minuten intrekken. Rasp voor de saus de limoenschil en gebruik hiervan 1 volle theelepel. Snijd de rawit fijn en de lente-uit is ringetjes. Verhit in een pan de ingrediënten voor de saus en laat dit zachtjes trekken. Stoom ondertussen het vlees in 5 minuten gaar. Meng het vlees met de saus en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Ids · 5 years ago
    Gerecht ziet er heerlijk uit maar ik begrijp niet goed hoe ik de rauwe ossenhaas moet stomen. Graag uitleg

    @ neem een pan met water en een stoommand en volg het recept

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411252