banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 1 Comment
Ossenhaas in ketjap-oestersaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ossenhaas in ketjap-oestersaus
Ingrediënten:
300 gr ossenhaas

Ingrediënten marinade:
1 eet dunne zoete ketjap
2 eet olie
1/2 theel Chinese 5-kruidenpoeder
3 cm gember

Ingrediënten saus:
1 theel suiker
4 eetlepels dunne zoete ketjap
2 eetl oestersaus
limoenschil
1 rode rawit
1 lente-uitje
1 cm gember, gekneusd

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Rasp voor de marinade de gember. Meng de ingrediënten voor de marinade en wrijf hiermee het vlees in. Laat dit 20 minuten intrekken. Rasp voor de saus de limoenschil en gebruik hiervan 1 volle theelepel. Snijd de rawit fijn en de lente-uit is ringetjes. Verhit in een pan de ingrediënten voor de saus en laat dit zachtjes trekken. Stoom ondertussen het vlees in 5 minuten gaar. Meng het vlees met de saus en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Ids · 4 years ago
    Gerecht ziet er heerlijk uit maar ik begrijp niet goed hoe ik de rauwe ossenhaas moet stomen. Graag uitleg

    @ neem een pan met water en een stoommand en volg het recept

who is online

We hebben 280 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686671