1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Piendang Ikan
kruidige, gestoofde vis met spitskool
bahan-bahan:
ingrediënten:
4 moten verse kabeljauw of schelvis
1 limoen (sap)
2 eetl olie
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
3 theel asem
1 theel zout
1/4 spitskool
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
400 ml water

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 1/2 theel cunir
1 theel trassi
4 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de vis in het het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh voor 3 minuten. Voeg dan het water toe en de vis. Stoof het geheel zachtjes voor 5 minuten en voeg dan de salam, de asem en het zout toe. Laat het geheel 30 minuten zachtjes sudderen. Dan de fijngesneden kool en de suiker toevoegen en dit alles nog 2 minuten laten koken.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094638