banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Piendang Ikan - kruidige, gestoofde vis met spitskool
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Piendang Ikan
kruidige, gestoofde vis met spitskool
bahan-bahan:
ingrediënten:
4 moten verse kabeljauw of schelvis
1 limoen (sap)
2 eetl olie
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
3 theel asem
1 theel zout
1/4 spitskool
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)
400 ml water

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 1/2 theel cunir
1 theel trassi
4 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de vis in het het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de sereh voor 3 minuten. Voeg dan het water toe en de vis. Stoof het geheel zachtjes voor 5 minuten en voeg dan de salam, de asem en het zout toe. Laat het geheel 30 minuten zachtjes sudderen. Dan de fijngesneden kool en de suiker toevoegen en dit alles nog 2 minuten laten koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568922