zoeken
Recente reacties

21 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Nasi Tanni - rijst met erwten
- Bihun Goreng Kare - gebakken mihun met kerrie en choisam
- Ayam Goreng Mbok Berek - Gefrituurde gestoofde kip
- Bola Tempe Kelapa - balletjes van tempe met kokos
- Rujak petis 2
- Tumis Sawi Putih - roerbak van Chinese kool
- Acer Jahe
- Ikan Panggang Sambal Mangga - gegrilde vis met mangosaus
- Nasi Bakar Jamur - gebakken rijst met paddenstoelen en kip
- Sambal Lado Uwok - gestoomde sambal met ikan teri
Koa Rad Nha Guong Sauce Garthream - garnalen in knoflook saus


Koa Rad Nha Guong Sauce Garthream
garnalen in knoflook saus
Ingrediënten:
150 gr gamba's
6 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
2 eetl olie
1 eetl maizena
100 ml water
Bereiding:
Maak de garnalen schoon. Hak de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook kort. Voeg dan de kecap en de oestersaus toe en bak het voor 1 minuut. Dan de garnalen toevegen en 30 seconden bakken. Meng de maizena met het water en voeg dit toe en bak het 1 minuut totdat de saus gebonden is.
garnalen in knoflook saus
Ingrediënten:
150 gr gamba's
6 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
2 eetl olie
1 eetl maizena
100 ml water
Bereiding:
Maak de garnalen schoon. Hak de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook kort. Voeg dan de kecap en de oestersaus toe en bak het voor 1 minuut. Dan de garnalen toevegen en 30 seconden bakken. Meng de maizena met het water en voeg dit toe en bak het 1 minuut totdat de saus gebonden is.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.