Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Koa Rad Nha Guong Sauce Garthream - garnalen in knoflook saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Koa Rad Nha Guong Sauce Garthream
garnalen in knoflook saus

Ingrediënten:
150 gr gamba's
6 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
2 eetl olie
1 eetl maizena
100 ml water

Bereiding:
Maak de garnalen schoon. Hak de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook kort. Voeg dan de kecap en de oestersaus toe en bak het voor 1 minuut. Dan de garnalen toevegen en 30 seconden bakken. Meng de maizena met het water en voeg dit toe en bak het 1 minuut totdat de saus gebonden is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42088671