Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Koa Rad Nha Guong Sauce Garthream - garnalen in knoflook saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Koa Rad Nha Guong Sauce Garthream
garnalen in knoflook saus

Ingrediënten:
150 gr gamba's
6 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
2 eetl olie
1 eetl maizena
100 ml water

Bereiding:
Maak de garnalen schoon. Hak de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook kort. Voeg dan de kecap en de oestersaus toe en bak het voor 1 minuut. Dan de garnalen toevegen en 30 seconden bakken. Meng de maizena met het water en voeg dit toe en bak het 1 minuut totdat de saus gebonden is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239966