ossestaartsoep
Bahan-bahan:
ingregiënten:
q kg ossestaart
1500 ml water
peper en zout
200 gr wortel
2 tomaten
5 groene uien
3 stengels bleekselderij
1 1/2 theel nootmuskaat
taburan:
garnering:
3 eetl. Bawang goreng
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ossestaart in stukken en kook het langzaam in het water totdat het vlees gaar is. Voeg dan de wortel, de in grove stukken gesneden uien, de in vieren gesneden tomaten, de gesneden bleekselderij, de peper en zout en de noodmuskaat toe. Kook dit verder totdat alle ingrediënten gaar zijn Serveer met bawang goreng
ingregiënten:
q kg ossestaart
1500 ml water
peper en zout
200 gr wortel
2 tomaten
5 groene uien
3 stengels bleekselderij
1 1/2 theel nootmuskaat
taburan:
garnering:
3 eetl. Bawang goreng
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ossestaart in stukken en kook het langzaam in het water totdat het vlees gaar is. Voeg dan de wortel, de in grove stukken gesneden uien, de in vieren gesneden tomaten, de gesneden bleekselderij, de peper en zout en de noodmuskaat toe. Kook dit verder totdat alle ingrediënten gaar zijn Serveer met bawang goreng