banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sop ekor sapi - ossestaartsoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sop ekor sapi
ossestaartsoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 grote ossestaart in stukken gesneden
2 eetl olie
9 sjalotten, in plakjes gesneden
250 gr wortelen, in dikke repen gesneden
2 eetl selderij, fijngesneden
11 zwarte peperkorrels
5 kruidnagelen
1 theel nootmuskaat
3 cm laos, gekneusd
zout naar smaak
1 klein kunyit blad (kurkuma)
3 eetl ketjap manis
1500 ml water
60 gr uitgelekt soe-oen

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de ossenstaart rondom bruin. Voeg dan de overige ingrediënten toe behalve het water en de soe-oen en bak dit 8 minuten door. Voeg dan het water toe en laat het in 3 uur sudderen gaar worden. Voeg dan de soe-oen toe en laat dit nog 5 minuten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580483