Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Sop ekor sapi - ossestaartsoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sop ekor sapi
ossestaartsoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 grote ossestaart in stukken gesneden
2 eetl olie
9 sjalotten, in plakjes gesneden
250 gr wortelen, in dikke repen gesneden
2 eetl selderij, fijngesneden
11 zwarte peperkorrels
5 kruidnagelen
1 theel nootmuskaat
3 cm laos, gekneusd
zout naar smaak
1 klein kunyit blad (kurkuma)
3 eetl ketjap manis
1500 ml water
60 gr uitgelekt soe-oen

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de ossenstaart rondom bruin. Voeg dan de overige ingrediënten toe behalve het water en de soe-oen en bak dit 8 minuten door. Voeg dan het water toe en laat het in 3 uur sudderen gaar worden. Voeg dan de soe-oen toe en laat dit nog 5 minuten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936634