1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sop ekor sapi
ossestaartsoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 grote ossestaart in stukken gesneden
2 eetl olie
9 sjalotten, in plakjes gesneden
250 gr wortelen, in dikke repen gesneden
2 eetl selderij, fijngesneden
11 zwarte peperkorrels
5 kruidnagelen
1 theel nootmuskaat
3 cm laos, gekneusd
zout naar smaak
1 klein kunyit blad (kurkuma)
3 eetl ketjap manis
1500 ml water
60 gr uitgelekt soe-oen

Cara membuat:
Bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de ossenstaart rondom bruin. Voeg dan de overige ingrediënten toe behalve het water en de soe-oen en bak dit 8 minuten door. Voeg dan het water toe en laat het in 3 uur sudderen gaar worden. Voeg dan de soe-oen toe en laat dit nog 5 minuten stoven.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878