banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sop Ikan Bawang - vis-uien soep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Ikan Bawang
vis-uien soep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml visbouillon
4 schelvissen
4 sjalotten
1 eetl kecap manis
1/2 eetl rijstazijn
peper en zout naar smaak
2 cm gember
2 takjes selderij
25 gr mihoen
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de bouillon en voeg de vissen toe. Kook de vissen gaar en laat deze daarna uitlekken. Snijd de vissen in stukjes. Snijd de sjalotten fijn, hak de selderij fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 3 minuten. Voeg de stukjes vis toe en bak nog 2 minuten. Voeg aan de bouillon de mihoen, de kecap, de gember, de azijn, de peper en het zout toe en laat dit 3 minuten koken. Voeg dan de sjalotten en de vis toe en laat dit nog 2 minuten zachtjes sudderen. Op het laatst de selderij er doorheen roeren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39970961