banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Ikan Bawang
vis-uien soep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml visbouillon
4 schelvissen
4 sjalotten
1 eetl kecap manis
1/2 eetl rijstazijn
peper en zout naar smaak
2 cm gember
2 takjes selderij
25 gr mihoen
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de bouillon en voeg de vissen toe. Kook de vissen gaar en laat deze daarna uitlekken. Snijd de vissen in stukjes. Snijd de sjalotten fijn, hak de selderij fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 3 minuten. Voeg de stukjes vis toe en bak nog 2 minuten. Voeg aan de bouillon de mihoen, de kecap, de gember, de azijn, de peper en het zout toe en laat dit 3 minuten koken. Voeg dan de sjalotten en de vis toe en laat dit nog 2 minuten zachtjes sudderen. Op het laatst de selderij er doorheen roeren.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364252