1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Ikan Bawang
vis-uien soep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml visbouillon
4 schelvissen
4 sjalotten
1 eetl kecap manis
1/2 eetl rijstazijn
peper en zout naar smaak
2 cm gember
2 takjes selderij
25 gr mihoen
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de bouillon en voeg de vissen toe. Kook de vissen gaar en laat deze daarna uitlekken. Snijd de vissen in stukjes. Snijd de sjalotten fijn, hak de selderij fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 3 minuten. Voeg de stukjes vis toe en bak nog 2 minuten. Voeg aan de bouillon de mihoen, de kecap, de gember, de azijn, de peper en het zout toe en laat dit 3 minuten koken. Voeg dan de sjalotten en de vis toe en laat dit nog 2 minuten zachtjes sudderen. Op het laatst de selderij er doorheen roeren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 475 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449