banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Sop Ikan Bawang - vis-uien soep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sop Ikan Bawang
vis-uien soep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 ml visbouillon
4 schelvissen
4 sjalotten
1 eetl kecap manis
1/2 eetl rijstazijn
peper en zout naar smaak
2 cm gember
2 takjes selderij
25 gr mihoen
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de bouillon en voeg de vissen toe. Kook de vissen gaar en laat deze daarna uitlekken. Snijd de vissen in stukjes. Snijd de sjalotten fijn, hak de selderij fijn en rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten voor 3 minuten. Voeg de stukjes vis toe en bak nog 2 minuten. Voeg aan de bouillon de mihoen, de kecap, de gember, de azijn, de peper en het zout toe en laat dit 3 minuten koken. Voeg dan de sjalotten en de vis toe en laat dit nog 2 minuten zachtjes sudderen. Op het laatst de selderij er doorheen roeren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39058476