Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sop Ikan masak asam kuwah - vissoep voor 2 personen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Sop Ikan masak asam kuwah
vissoep voor 2 personen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 ml visbouillon
350 gr visfilet
1 eetl citroenrasp
400 gr tomaten in stukjes gesneden
5 sjalotten
2 teentjes knoflook
2.5 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Breng de visbouillon aan de kook en snijd vervolgens de visfilet in repen. Voeg dan de citroenrasp en de tomaten aan de bouillon toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en gember fijn tot een boemboe en voeg dit aan de bouillon toe. dan de vis toevoegen en 10 minuten laten stoven totdat de vis gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932