Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Hati Ampela Mercon - pittige gebakken kippenlevertjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Hati Ampela Mercon
pittige gebakken kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenlevertjes
10 kippenmaagjes
4 sjalotjes
7 teentjes knoflook
15 rode rawits
2 eetl asamwater (2 theel tamarinde + 2 eetl water)
300 ml water
2 theel palmsuiker
2 theel zout
1/2 theel peper
2 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Wrijf of maal de rawits fijn. Snijd de lente-ui in dunne ringen. Snijd de levers en de maagjes in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de levers en de maagjes toe en meng goed. Dan het water, de palmsuiker, het zout, de peper en het asamwater toevoegen en meng goed. Kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794968