logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Hati Ampela Mercon
pittige gebakken kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenlevertjes
10 kippenmaagjes
4 sjalotjes
7 teentjes knoflook
15 rode rawits
2 eetl asamwater (2 theel tamarinde + 2 eetl water)
300 ml water
2 theel palmsuiker
2 theel zout
1/2 theel peper
2 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Wrijf of maal de rawits fijn. Snijd de lente-ui in dunne ringen. Snijd de levers en de maagjes in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de levers en de maagjes toe en meng goed. Dan het water, de palmsuiker, het zout, de peper en het asamwater toevoegen en meng goed. Kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 87 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154555