1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hati Ampela Mercon
pittige gebakken kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenlevertjes
10 kippenmaagjes
4 sjalotjes
7 teentjes knoflook
15 rode rawits
2 eetl asamwater (2 theel tamarinde + 2 eetl water)
300 ml water
2 theel palmsuiker
2 theel zout
1/2 theel peper
2 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Wrijf of maal de rawits fijn. Snijd de lente-ui in dunne ringen. Snijd de levers en de maagjes in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de levers en de maagjes toe en meng goed. Dan het water, de palmsuiker, het zout, de peper en het asamwater toevoegen en meng goed. Kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854