1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hati Ampela Mercon
pittige gebakken kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kippenlevertjes
10 kippenmaagjes
4 sjalotjes
7 teentjes knoflook
15 rode rawits
2 eetl asamwater (2 theel tamarinde + 2 eetl water)
300 ml water
2 theel palmsuiker
2 theel zout
1/2 theel peper
2 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Wrijf of maal de rawits fijn. Snijd de lente-ui in dunne ringen. Snijd de levers en de maagjes in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de levers en de maagjes toe en meng goed. Dan het water, de palmsuiker, het zout, de peper en het asamwater toevoegen en meng goed. Kook het geheel zachtjes gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263186