logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Jiao Yan - 椒盐
peper en zout poeder

Ingrediënten:
1 theel Sichuan peperkorrels
1/2 steranijs
1/2 theel sesamzaad
1/4 theel venkel zaad
4 theel zout

Bereiding:
Verwijder de bruine zaadjes uit de steranijs. Tooster alle ingrediënten droog in een pan totdat het zout goudkleurig begin t te worden. Laat het geheel daarna afkoelen. Wrijf of maal het fijn tot een poeder.

Add comment

Submit

who is online

We have 175 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392001