Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Lempah Darat - Stoofpotje van zoete aardappel en pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lempah Darat
Stoofpotje van zoete aardappel en pompoen
Bahan-bahan;
ingrediënten:
250 gr zoete aardappelen
250 gr gele pompoen (labu kuning)
1 komkommer
175 gr kousenband
50 gr katuk of melinjoblad
1000 ml water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
2 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de pompoen en de aardappelen in blokjes. Snijd de kouseband in stukjes en de komkommer in reepjes.
Verhit in een pan het water en meng de boemboe erdoor. Als het water kookt dan de kouseband, de aardappelen, de pompoen en de katuk/melinjobladeren toevoegen en het geheel 12 minuten zachtjes laten koken. Vervolgens het zout en de komkommer toevoegen en het geheel nog 4 minuten zachtjes verder laten koken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252666