banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Lawar Nangka - Salade van nangka

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lawar Nangka
Salade van nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 jonge nangka van 1 kg
200 gr geraspte kokos
5 eetl varkensbloed (optioneel)
300 gr varkensvlees
200 gr varkensvel
4 jeruk purut blaadjes
225 gr sambal mbe (zie recept)
2 eetl base wangenan (zie recept)
3 limoenen (sap)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de nangka in stukken en kook deze eerst in water voor 30 minuten. Laat uitlekken en snijd deze daarna fijn. Rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf of maal het daarna fijn (eventueel meng het daarna met het bloed) Kook vervolgens het vlees met het vel voor 1 uur in water. Laat uitlekken en snijd het daarna fijn. Snijd de jerut purut zeer fijn en meng alle ingrediënten goed door elkaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 277 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558693