banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Lawar Kwir - papaya salade met een pittige dressing met eend
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lawar Kwir
papaya salade met een pittige dressing met eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr groene papaya
150 gr gerapste kokos
1 eetl palmsuiker
2 eetl bawang goreng
11 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 rode rawits
3 jeruk purut blaadjes
water
1 eetl olie

Bahan-bahan dressing:
ingrediënten dressing:
2 eetl base gede (zie recept)
300 gr gehakt vlees van eend (borst, hart, lever)
1 theel zwarte peper
1/2 theel zout
125 ml kippenbouillon (zie recept)
125 ml santen asli (dikke kokosmelk)
2 eetl limoensap
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng

Cara membuat:

bereiding:
Meng het gehakt vlees met de peper en het zout. Verhit in een wok de olie en voeg de base en het gehakt toe en bak dit gaar. Dan de santen en de bouillon toevoegen en laat dit zachtjes 2 minuten sudderen. Dan het limoensap erdoor roeren en het laten afkoelen.
Snijd de papaya in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn, de lomboks en de rawits in reepjes. Snijd de jeruk purut zeer fijn. Verhit in een wok de olie en bak de knoflook, de rawits en de lomboks goudbruin. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en meng de dressing erdoor. Garneer het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40082536