banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kambing Masak Santan Manis - lamsvlees gestoofd in romige zoete saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kambing Masak Santan Manis
lamsvlees gestoofd in romige zoete saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr lamsvlees
2 eetl kecap manis
2 kruidnagels
1 eetl zout
1/2 theel palmsuiker
700 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel nootmuskaat
5 kemiri noten
1/2 theel peper

Taburan:
bereiding:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes en meng dit met de kecap. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de kruidnagels toe en bak het totdat het vlees van kleur verandert. Voeg dan het zout, de palmsuiker en de kokosmelk en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

tip: lamsvlees kan ook vervangen worden door rundvlees (schenkel)
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 216 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689796